Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενημέρωση ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 βόλεϊ των γυναικών.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι συμπεριλαμβάνει η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 βόλεϊ των γυναικών. Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση και η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από τη Δευτέρα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Στη διάθεση του κόσμου τίθενται από σήμερα τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 20:00 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι κάρτες διατίθενται από σήμερα στις 15:00 από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Λεωφόρος Δεκελείας 138-40) και από αύριο μέχρι την Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6:30 το απόγευμα. Η Ενωση δίνει την Κυριακή ένα κρίσιμο παιχνίδι και η παρουσία του κόσμου θα δώσει μεγάλη δύναμη στα κορίτσια του Μανώλη Ρουμελιώτη για να πάρουν τη νίκη και την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Σας περιμένουμε να γεμίσετε για μια ακόμη φορά το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και να στηρίξετε με τον μοναδικό σας τρόπο την ΑΕΚ σε αυτή την δοκιμασία”.