ΒΟΛΕΪ

Στεφάνου και Κιτσαντάς

Στεφάνου

Και τυπικά ο Γιώργος Στεφάνου είναι παίκτης της ΕΑΠατρών , όπως και οι δυο Πατρινοί ο Γιώργος Κιτσαντάς(ανανέωσε) και ο Γιάννης Μαντέκας.

Ο Στεφάνου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Πάτρα.Πρώτα από όλα για το φιλικό περιβάλλον που συνάντησα, αλλά και την διάθεση για διάκριση από την διοίκηση του συλλόγου.

Πιστεύω ότι το σύνολο αυτής της προσπάθειας που θα κάνουμε θα ικανοποιήσει τους φίλους της ομάδας. Ο στόχος είναι πρώτα από όλα να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο αφού πρόκειται για ομάδα και επιπλέον να παίξουμε καλό βόλεϊ ώστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Η ΕΑΠ διαθέτει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της, παίκτες που έχουν παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μαζί με την υποδομή που υπάρχει από τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και την διάθεση από την διοίκηση, να πετύχουμε κάτι καλό τη νέα χρονιά».

Στο ρόστερ προστέθηκαν και δυο Πατρινοί ο Γιώργος Κιτσαντάς(ανανέωσε) και ο Γιάννης Μαντέκας που είπε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ΕΑΠ, ομάδα με την οποία αγωνίστηκα για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική. Χαίρομαι παρά πολύ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θα έχω συμπαίκτες τέτοιας εμβέλειας και θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας και να την βοηθήσω να υλοποιήσει τους στόχους της. Ξέρω ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά έχω διάθεση να δουλέψω πολύ και να βοηθήσω όσο μπορώ. Πιστεύω πως η επιστροφή πατρινών παικτών στην ομάδα θα κάνει καλό και ελπίζω η στήριξη των φιλάθλων να είναι ακόμα μεγαλύτερη τη νέα χρονιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ