ΒΟΛΕΪ

Πρώτη η Λαμία, γκρίνια για Αρχιλάγκος

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο τουρνουά της Καρδίτσας πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμία, με 3-0 (26-24, 26-24, 25-22) επί του Ηρακλή (χωρίς Μπίλινγκς, Κιρόγκα) και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Λαμία (Δ.Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 4, Price 17, Roljic 13, Ανάγνου 9, Πελεκούδας 9, Σφενδυλάκης 6, Γκαράς (λ, 83%), Μανιάτης, Δραγκίδης

Ηρακλής (Α.Λεώνης): Προύσαλης, Τζιουμάκας 5, Κανέλος 4, Στάνκου 9, Εφραιμίδης Δ. 2, Εφραιμίδης Ν. 9, Μπαμπαλιούτας (λ, 79%), Κράβαρικ 7, Γκόρτσανιουκ 11, Χαραλαμπίδης, Πιπέργιας

Ο Aλέκος Λεώνης δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες και ιδιαίτερα από τον 36χρονο Κουβανό Αρχιλάγκος και δήλωσε: ” Μας βοήθησε αυτό το τουρνουά για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, κυρίως για τα νέα παιδιά. Αυτό ήταν το χρήσιμο. Πρέπει να αξιολογήσουμε αυτά τα νέα παιδιά που έχουμε. Το σημαντικό επίσης είναι η επιστροφή των Κράβαρικ και Γκόρτσανιουκ“.

Ο Ολυμπιακός εξάλλου (χωρίς Φιλίποφ, Ζέκοφ, Γιαμπλόνσκι, Τζούριτς, Ντεσπέιν) με πασαδόρο και πάλι τον λίμπερο Μενέλαο Κοκκινάκη κέρδισε 3-2 (21-25, 22-25, 25-16, 25-22, 15-7) και τον διοργανωτή ΣΠΑ στην Καρδίτσα.

Ο Φλάβιο Γκουλινέλι παρέταξε την ομάδα με διαγώνιο τον Σζάρεκ, ακραίους τους Σωτηρίου και Φράγκο, πασαδόρο τον Κοκκινάκη, κεντρικούς τους Ανδρεάδη και Παπάζογλου και λίμπερο τον Κουζούνη. Επιπλέον, αγωνίστηκαν στο ματς και οι Κραλ, Μάρκου.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: ” Αν δούμε συνολικά τα τρία παιχνίδια του τουρνουά, παίξαμε σχετικά καλά. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι είχαμε πασαδόρο τον Μενέλαο Κοκκινάκη που δεν γνωρίζει τη θέση, τότε τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια γιατί τα πήγε περίφημα.

Με τη Λαμία, μετά τον τραυματισμό του Φιλίποφ έπρεπε να προσαρμοστούμε σε μία σύνθεση ανάγκης με συνέπεια να χάσουμε. Κόντρα στον Ηρακλή εφαρμόσαμε στο παιχνίδι μας πολλά από τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις έχοντας μάλιστα διάρκεια στην απόδοσή μας.

Στο τελευταίο παιχνίδι μπήκαμε χαλαρά. Οι φανέλες του Ολυμπιακού από μόνες τους δεν κερδίζουν καμία ομάδα. Ετσι, όταν βρεθήκαμε πίσω με 2-0 σοβαρευτήκαμε και τελικά νικήσαμε στο τάι μπρέικ. Συγχαρητήρια στον Σ.Π.Α. Καρδίτσας για τη διοργάνωση του τουρνουά. Εύχομαι να έρθουμε και του χρόνου “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ