BΟΛΕΪ SUPER CUP

"Πρέπει πάντα να νικάμε τον ΠΑΟ"

"Πρέπει πάντα να νικάμε τον ΠΑΟ"
INTIME SPORTS

Ο MVP, Δημήτρης Τζούριτς, και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι, μίλησαν στο Sport24.gr για την κατάκτηση του Super Cup, μετά το 3-1 επί του ΠΑΟ. Δείτε αποκλειστικά videos.

Ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως διαγώνιος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού σημείωσε 29 πόντους και αναδείχθηκε σχεδόν ομόφωνα MVP της αναμέτρησης.

Μιλώντας στην κάμερα του Sport24.gr, 21χρονος διαγώνιος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει πάντα να νικάει τον Παναθηναϊκό, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι.

Επιπλέον δήλωσε πως ο τίτλος του MVP δεν είναι τόσο σημαντικός, αφού το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24.gr:

" Μεγάλη νίκη σίγουρα. Πρώτο σημαντικό ματς, καταφέραμε και κερδίσαμε. Όπως πάντα με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και φιλικό να είναι, πρέπει να κερδίσεις. Δεν είμαστε έτοιμοι, ούτε εμείς, ούτε ο Παναθηναϊκός. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει στην πορεία.



MVP είναι ένα βραβείο, είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος που το πήρα. Από αύριο όμως το ξεχνάω, δεν σημαίνει κάτι. Άλλαξα θέση, και όπως είπα και προηγουμένως, είναι πάρα πολύ νωρίς να πω οτιδήποτε. Ο χρόνος θα δείξει. Θέλει πολλή δουλειά και υπομονή. 30 πόντοι σήμερα, αλλά αύριο δεν ξέρεις".



Η απονομή του βραβείου MVP στον Τζούριτς:



Γκουλινέλι: "Ένεση αυτοπεποίθησης αυτή η νίκη"

Στην κάμερα του Sport24.gr μίλησε και ο Φλάβιο Γκουλινέλι, ο οποίος στάθηκε κυρίως στα ψυχολογικά οφέλη που κέρδισε η ομάδα του από αυτή τη νίκη, αφού τη χαρακτήρισε "ένεση αυτοπεποίθησης" ενόψει της συνέχειας.

Τόνισε πως η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά, αλλά από τη στιγμή που βρήκε ρυθμό ο Ζέκοφ, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24.gr:

" Το ξεκίνημά μας δεν ήταν τόσο καλό, αλλά όπως μου είχε πει ο Καλμαζίδης πριν τον αγώνα, ξέραμε ότι μπορεί να αντιμετωπίζαμε κάποιες δυσκολίες, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του ματς. Ήταν το πρώτο παιχνίδι με το νέο πασαδόρο, με τον οποίο είχαμε κάνει μόνο μία προπόνηση, χθες το απόγευμα. Οι δυσκολίες συνεχίστηκαν και στο ξεκίνημα του 2ου σετ, αλλά μετά ο πασαδόρος μας ξεκίνησε να παίζει με περισσότερους παίκτες και το αποτέλεσμα ήρθε από τους ακραίους.

Αυτή ήταν μία πολύ καλή ένεση αυτοπεποίθησης. Δουλεύουμε πολύ, δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτές τις πρώτες 8 εβδομάδες. Έτσι δείχνουμε στα παιδιά ότι ο τρόπος που ξεκινήσαμε αποτελεί για εμάς μία "ένεση" για το επόμενο παιχνίδι".



Η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες του Ολυμπιακού:






Η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό:




Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς της ομάδας:




Η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες του Παναθηναϊκού:


TAGS BΟΛΕΪ SUPER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ