ΒΟΛΕΪ

Παραίτηση Λεώνη, άρνηση διοίκησης

Nikos Chalkiopoulos Athens Hellas (+30.6977.806.685)

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Αλέκος Λεώνης μετά την εντός έδρας ήττα του Ηρακλή από τον ΑΟ Κηφισιάς. Δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο τεχνικός του “γηραιού” δήλωσε: ” Ήταν καλύτερη η Κηφισιά και νίκησε δίκαια. Ενημέρωσα την διοίκηση ότι την Δευτέρα θα αποχωρήσω από τον Ηρακλή. Σήμερα ήταν ένας φίλαθλος που φωνάζει, αύριο θα είναι κάτι άλλο. Αποχωρώ για το καλό του Ηρακλή“.

Ωστόσο, το ΔΣ του ΤΑΠ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τον ΈΛληνα προπονητή, επισημαίνοντας ουσιαστικά πως δεν κάνει δεκτή την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει πως παρά το ατυχές αποτέλεσμα με την Κηφισιά, στηρίζει τον Αλέκο Λεώνη. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε λόγω των σημαντικών απουσιών της ομάδας μας αλλά και των διαιτητικών λαθών. Το ΤΑΠ στηρίζει την ομάδα και τον προπονητή της, με την βεβαιότητα ότι ο Ηρακλής θα βρει πάλι τον δρόμο των επιτυχιών, με δουλειά και υπομονή“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ