VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παπαφωτίου: "Δεν αρμόζουν τέτοιες συνθήκες σε κανένα γήπεδο, μας στερούν τον κόπο που κάνουμε όλη τη χρονιά"

Παπαφωτίου: "Δεν αρμόζουν τέτοιες συνθήκες σε κανένα γήπεδο, μας στερούν τον κόπο που κάνουμε όλη τη χρονιά"

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου, σε δηλώσεις της στο επίσημο κανάλι του συλλόγου τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθούν οι συνθήκες που υπάρχουν στα γήπεδα.

Παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, η Αθηνά Παπαφωτίου ήταν φανερά εκνευρισμένη για τη διακοπή που υπήρξε στον αγώνα που έφερε το άναμμα του καπνογόνου και ταυτόχρονα οδήγησε στην εκκένωση του γηπέδου.

Η αρχηγός των πρασίνων σε δηλώσεις της στο επίσημο κανάλι του συλλόγου τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθούν οι συνθήκες που υπάρχουν στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε: "Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, τόσο σε εμάς όσο και στον Ολυμπιακό γιατί μετά από αυτή την απαράδεκτη διακοπή. Δεν αρμόζουν τέτοιες συνθήκες σε κανένα γήπεδο. Τόσα χρόνια που έπαιζα στο εξωτερικό δεν είχε συμβεί, δεν ξέρω γιατί εδώ συνεχίζει να συμβαίνει.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που κατάφεραν και βρήκαν το σθένος και παίξαμε όπως παίξαμε. Είμαστε χαρούμενες για τη νίκη, παρά τα επεισόδια, αλλά νομίζω ότι όλοι έχουν να μιλήσουν για αυτά περισσότερο από το βόλεϊ. Μας στερούν την προσπάθεια, τον κόπο που κάνουμε όλη τη χρονιά όλες οι αθλήτριες.

Στερούν ακόμα και από τους φιλάθλους που έρχονται και πληρώνουν εισιτήριο, τα πέντε, δέκα δεκαπέντε ευρώ όσα είναι. Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης και κάποια στιγμή πρέπει να βγουν μπροστά οι ομάδες, οι διοικήσεις και η αστυνομία και να αναλάβουν δράση".

Δείτε τις δηλώσεις της σε video

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ