ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Σημαντική ενίσχυση με Στράντζαλη

ΠΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Σημαντική ενίσχυση με Στράντζαλη
INTIME

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση αφού απέκτησε την Όλγα Στράντζαλη η οποία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια.

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος συμφώνησε με την Όλγα Στράντζαλη η οποία θα είναι η μία από τις δύο βασικές ακραίες της επόμενης περιόδου.

Η 26χρονη (ύψους 1.85) ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αριστοτέλη Σκύδρας, ακολούθησε ο Ηρακλής, ο Αίαντας Ευόσμου, πριν επιστρέψει εκ νέου στον γηραιό.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια την βρήκαν στις ΗΠΑ όπου συνδύασε σπουδές και βόλεϊ αγωνιζόμενη στο UCLA και το Miami. Έπειτα επέστρεψε στην Ευρώπη όπου κατά σειρά αγωνίστηκε στη Γαλλία (Μπεζιέρ), στην Πολωνία (Ενέα και Λεγκιονόβο, Κεμίκ), Ιταλία (Κούνεο) και Ρουμανία (Άλμπα).

Αυτή δεν είναι η μοναδική κίνηση του Δικεφάλου αφού ήδη έχει συμφωνήσει με την Όλγα Βεργίδου, την Καταρζίνα Ζαροσλίνσκα-Κρολ και την Λισέτ Μπλάνκο, ενώ δεδομένα θα παραμείνει η Πολυνοπούλου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν με μία ακόμα ξένη ακραία (σύμφωνα με πληροφορίες και αυτή προέρχεται από την αγορά της Λατινικής Αμερικής), ενώ υπάρχει αναμονή για τον αριθμό των ξένων για την επόμενη περίοδο. Εάν αυξηθούν στις τέσσερις τότε θα αποκτηθεί και ξένη λίμπερο.

Δίχως αμφιβολία ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα με στόχο τη διεκδίκηση των τίτλων.

TAGS ΠΑΟΚ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ