ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1: Στον τελικό με σούπερ Ντεν Ντρις ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1: Στον τελικό με σούπερ Ντεν Ντρις ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεν Ντρις επικράτησε 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που συμπλήρωσε το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Μιλενκόσκι πραγματοποιώντας μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση το τελευταίο διάστημα επικράτησαν 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και πήραν την πρόκριση.

Μετά το πρώτο σετ το οποίο πήραν στις λεπτομέρειες οι πράσινοι, στη συνέχεια ο Δικέφαλος κυριάρχησε με όπλο το σερβίς και το μπλοκ - άμυνά του, ενώ είχε σε μεγάλη ημέρα και τον Ντεν Ντρις.

Το ματς: Οι δύο ομάδες από την αρχή έδειξαν ότι ήταν έτοιμες να τα δώσουν όλα προσφέροντας εντυπωσιακές φάσεις με το "καλησπέρα" στον αγώνα.

Πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι και τα μισά του σετ όταν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει με τρεις πόντους (20-17). Ο Παναθηναϊκός απάντησε αμέσως φέρνοντας το σετ στα ίσα, όμως ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που κατάφερε να φτάσει πρώτο και μάλιστα σε διπλό σετ μπολ (24-22).

Από εκεί πέρα όμως μίλησε το δίδυμο των Κόβαρ και Ερνάντες τόσο σε σερβίς όσο και σε επίθεση, ενώ ο Πετρέας με μονό μπλοκ στον Σκρεντάου έκλεισε το σετ με 25-27.

Σε επόμενα δύο σετ το ματς είχε εντελώς διαφορετική εικόνα, αφού ουσιαστικά δεν είδαμε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί απόλυτα με όπλο το σερβίς του.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει από νωρίς με τέσσερις πόντους με τον Γιόρνα να κάνει τρομερή ζημιά με το σερβίς του και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ντεν Ντρις να πράξει το ίδιο με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στο 19-10. Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 με 25-17.

Παρόμοια ήταν η εξέλιξη του τρίτου σετ. Μόνο που αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ ξέφυγε νωρίτερα. Ο Δικέφαλος μπήκε στο σετ προηγούμενος με 6-1, αυτή τη διαφορά διατήρησε και μεγάλωσε στο υπόλοιπο του σετ και έφτασε εύκολα στο 2-1 με 25-20.

Στο τέταρτο σετ είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Παναθηναϊκό να παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κάνει την ανατροπή.

Στο τέλος όμως και πάλι ο Βουλκίδης με το σερβίς του έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ και ο Ντεν Ντρις ολοκλήρωσε τη μεγάλη του εμφάνιση παίρνοντας έναν κρίσιμο πόντο στο φινάλε του τέταρτου σετ κάνοντας το 24-22.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1

Τα σετ: 25-27, 25-17, 25-20, 25-22


Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

  • Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-3
  • 21.15: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

  • 21.30 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ


TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ