VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η δεύτερη μάχη για τον τίτλο ορίζει τη συνέχεια

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η δεύτερη μάχη για τον τίτλο ορίζει τη συνέχεια
INTIME

Ο ένας κυνηγά την ισοφάριση και ο άλλος να κάνει το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στη Volley League. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν εκ νέου τα ξίφη τους, απόψε (21:30, ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24) αναζητώντας σε μια μάχη δίχως προγνωστικά το ευνοϊκότερο γι' αυτούς αποτέλεσμα.

Ο δεύτερος τελικός, απόψε στις 21:30 (ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24) μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού κορυφώνει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Volley League. Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 1-0 και θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους. Από την άλλη ο Δικέφαλος κυνηγάει την ισοφάριση για να μην πάει στον Ρεντη με την πλάτη στον τοίχο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε για τον δεύτερο τελικό: "Είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται. Χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι μετά από ένα αήττητο σερί τριών μηνών, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι διότι κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία.

Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, η οποία έχει στο ρόστερ της παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια. Πιστεύω βρισκόμαστε και εμείς στο ίδιο επίπεδο. Θα χρειαστεί να παραμείνουμε ήρεμοι στις σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού, και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με την δυναμική στήριξη των οπαδών μας, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία εμφάνιση υψηλού επιπέδου και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε: "Είναι το δεύτερο ματς των τελικών των πλέι οφ, είναι πολύ σημαντικό το δεύτερο παιχνίδι. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, το 100% μας, για να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Το σίγουρο, όμως, είναι, ότι θα παλέψουμε για να το πετύχουμε".

Αυτός θα είναι ο 81ος αγώνας των δύο ομάδων από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 61-19.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ