VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-0: Πήρε το ντέρμπι ο Δικέφαλος, έπαιξαν με πολλές αλλαγές οι ερυθρόλευκοι

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-0: Πήρε το ντέρμπι ο Δικέφαλος, έπαιξαν με πολλές αλλαγές οι ερυθρόλευκοι
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 σετ κόντρα στον Ολυμπιακό ο οποίος εμφανίστηκε στην αναμέτρηση με πολλές αλλαγές. Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στη Volley League ανδρών.

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ήταν εξ αρχής μια αναμέτρηση γοήτρου αφού δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτα στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στη Volley League ανδρών.

Ο Δικέφαλος επικράτησε 3-0 σετ απέναντι στους ερυθρόλευκους που αγωνίστηκαν με όλους τους αναπληρωματικούς τους δίνοντάς τους έτσι χρόνο ενόψει της συνέχειας.

Το ματς: Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Τζουλιάνι είχαν ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην έχει ρυθμό στην έναρξη του αγώνα. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ ο οποίος ξέφυγε από νωρίς με τη διαφορά σύντομα να φτάνει σε διψήφια νούμερα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δικέφαλος έφτασε ακόμα και στο +15 και τελικά έκλεισε το πρώτο σετ με 25-11 για να κάνει το 1-0.

Η συνέχεια του αγώνα είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Ο Ολυμπιακός είχε βρει ρυθμό και ήταν πιο ανταγωνιστικός. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου σετ, όμως στο τέλος ο Δικέφαλος κατάφερε να ξεφύγει και έφτασε στην κατάκτησή του με 25-18.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει νωρίτερα στο σκορ, όμως ο Ολυμπιακός το πάλεψε και κατάφερε να μειώσει στον πόντο (19-18). Οι παίκτες του Μιλενκόσκι βρήκαν όμως τον τρόπο να κλείσουν το ματς παίρνοντας το τρίτο σετ με 25-18.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-0

Τα σετ: 25-11, 25-18, 25-22

ΠΑΟΚ: Γουολς, Ντεν Ντρις, Ράπτης, Γιόρνα, Σκρεντάου, Βουλκίδης και λίμπερο ο Κοκκινάκης

Ολυμπιακός: Δαλακούρας, Κομητούδης, Παπαγγελόπουλος, Χανδρινός, Ζουπάνης, Λινάρδος και λίμπερο ο Κολτσιάκης.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ