ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανταλέων: "Σημαία και αρχηγός για πάντα Παναθηναϊκός"

Το πανό της Θύρας 13 για το τελευταίο παιχνίδι του Πανταλέων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Το πανό της Θύρας 13 για το τελευταίο παιχνίδι του Πανταλέων GLOMEX PRINTSCREEN

Ο Σωτήρης Πανταλέων αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό κόντρα στο Φοίνικα Σύρου με την οικογένεια του να βρίσκεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά ενώ υπήρχε και πανό των φίλων του τριφυλλιού για τον αρχηγό της ομάδας. (VIDEO)

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου στον Άγιο Θωμά ο Σωτήρης Πανταλέων έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα ντυμένη στα πράσινα. Ο αρχηγός των πράσινων θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει από άλλο πόστο τις υπηρεσίες του στον Ερασιτέχνη.

Στον τελευταίο του αγώνα όμως η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να είναι στο γήπεδο σύσσωμη η οικογένεια του, η μητέρα του, η γυναίκα του και τα παιδιά του. Την ίδια ώρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν βάλει ένα πανό στο κέντρο του γηπέδου που έγραφε "Σωτήρης Πανταλέων, σημαία και αρχηγός για πάντα Παναθηναϊκός".

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Πανταλέων τιμήθηκε τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον ΠΑΣΑΠ για την προσφορά του στο τριφύλλι αλλά και γενικότερα στο άθλημα.

Οι εκπλήξεις για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν εκεί καθώς όταν ήταν να πάει για το πρώτο σερβίς του αγώνα τη μπάλα του την έδωσαν οι δυο κόρες του με τον Πανταλέοντα να δείχνει φανερά συγκινημένος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ