VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανιώνιος: Η Άνα Τιέμι Τακαγκούι θα φοράει τα κυανέρυθρα και στην Volley League

Πανιώνιος: Η Άνα Τιέμι Τακαγκούι θα φοράει τα κυανέρυθρα και στην Volley League
Η Άνα Τιέμι Τακαγκούι με τη φανέλα του Πανιωνίου PANIONIOS

Στον Πανιώνιο για ακόμα μια σεζόν θα συνεχίσει η Άνα Τιέμι Τακαγκούι, η οποία μετά την Pre League γυναικών θα φορέσει τα κυανέρυθρα και στη Volley League.

Παίκτρια του Πανιωνίου θα παραμείνει για δεύτερη σεζόν η Άνα Τιέμι Τακαγκούι. Η Βραζιλιάνα πασαδόρος, που βοήθησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης να πάρει την άνοδο στη Volley League γυναικών μετά από 12 χρόνια, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές παρουσιάστηκε ενθουσιασμένοι με την πορεία της καριέρας της στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Άνα Τιέμι Τακαγκούι.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Άνα δήλωσε: "Φέτος είχα μία εξαιρετική εμπειρία στην ομάδα και ήθελα να την ξαναζήσω. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους που με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Έζησα στιγμές που μου θύμισαν γιατί παίζω ακόμα βόλεϊ. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και ελπίζω η νέα χρονιά να έχει νέες επιτυχίες και εκπλήξεις. Θα δώσουμε τα δυνατά μας για να βρεθεί ο Πανιώνιος εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται. Τα λέμε σύντομα!"

Η Βραζιλιάνα πασαδόρος έχει ύψος 1.89 μ. και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Bursa (Τουρκία), RC Cannes (Γαλλία), Nantes(Γαλλία), Vasas (Ουγγαρία), Osasco (Βραζιλία)."

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ