ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Βόμβα με Γκροθούες, έκλεισε και η Κωνσταντίνου

Η Μπάκελσταϊν Γκροθούες
Η Μπάκελσταϊν Γκροθούες 2016 AP PHOTO/MATT ROURKE

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την αρχηγό της Εθνικής Ολλανδίας, Μάρετ Γκροθούες, αλλά και με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Κοντά και σε άλλες κινήσεις οι πράσινοι.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Ο στόχος των πράσινων είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Για αυτό το Τριφύλλι προχωρά σε σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Η πρώτη εξ αυτών είναι η απόκτηση της Μάρετ Γκροθούες. Πρόκειται για την αρχηγό της Εθνικής Ολλανδίας η οποία είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως ακραία. Στη διάρκεια της καριέρας της έχει αγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα πρωτάθλημα και την τελευταία διετία ήταν στην Τουρκία και την Αϊντίν. Μάλιστα, πέρσι υπήρξε συμπαίκτρια με τις Βασιλαντωνάκη και Χριστοδούλου.

Η δεύτερη κίνηση για να κλείσει μια σημαντική τριπλέτα ακραίων είναι η επιστροφή της Μανωλίνας Κωνσταντίνου. Η 28 Κύπρια ακραία θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά τη σεζόν 2011-12.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι είναι κοντά σε δύο ακόμα κινήσεις από το πάνω ράφι θέλοντας να ενισχύσουν και άλλο τον ελληνικό κορμό τους. Το Τριφύλλι θέλει διακαώς την επιστροφή της Αθηνάς Παπαφωτίου η οποία μετά από επτά χρόνια στο εξωτερικό φαίνεται πως ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Εάν επιτευχθεί και αυτή η συμφωνία τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει μπροστά του ακόμα τρεις κινήσεις. Την απόκτηση δύο ξένων αθλητριών που θα αγωνίζονται στη διαγώνιο και το κέντρο και την απόκτηση μιας ακόμα πρωτοκλασάτης Ελληνίδας για το κέντρο.

Ειδικά για την τελευταία θέση υπάρχει η περίπτωση μιας αθλήτριας η οποία έχει ξεχωρίσει και οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Αναφερόμαστε στην περίπτωση της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου η οποία την τελευταία διετία αγωνίζεται στον ΑΟ Θήρας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τις Χαντάβα, Μεταξά, έχει αποκτήσει τις Ρόγκα και Παπαστεργίου, ενώ συμβόλαιο για τη νέα σεζόν έχει και η Ξηντάρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ