CHALLENGE CUP

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Στο Μπακού οι πράσινοι για το πρώτο ματς με την Χάρι Μπιουλ Μπιουλ Σουσά

VOLLEY LEAGUE /  -  (MEGAPRESS /  )
VOLLEY LEAGUE / - (MEGAPRESS / ) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τρίτης (21/11) την Χάρι Μπιουλ Μπιουλ Σουσά στη φάση των «32» του Challenge Cup.

Το βράδυ της Δευτέρας 20/11 πέταξε η αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν όπου το απόγευμα της Τρίτης 21/11 στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Χάρι Μπιουλ Μπιουλ Σουσά στη φάση των "32" του Challenge Cup.

Πρόκειται για σύλλογο που έχει έδρα το Μπακού και συγκεκριμένα το γυμναστήριο A.Y.S. Sport Hall Baku όπου και θα γίνει ο αγώνας ωστόσο ο σύλλογος έχει έδρα την πόλη Σουσά στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, στο Νότιο Καύκασο.

Στην προηγούμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ η Χάρι Μπιουλ Μπιουλ Σουσά απέκλεισε τη Μιγιάβα από τη Σλοβακία σημειώνοντας δύο νίκες με 3-0 και 3-1 σετ σε αγώνες που έγιναν 25 και 26 Οκτωβρίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Δεν έχει δώσει αγώνες πρωταθλήματος ακόμα. Προπονητής είναι ο Ζίγια Ραγιάμποφ.

Εχει 12 ξένους εκ των οποίων 6 Καναδοί

Στη σύνθεση της η Χάρι Μπιουλ Μπιουλ Σουσά έχει μόνο δύο Αζέρους στην 14αδα και αυτοί είναι αναπληρωματικοί (πάσα και λίμπερο). Εχει στο ρόστερ της 12 ξένους εκ των οποίων οι 6 είναι Καναδοί. Υπάρχουν ένας Αμερικανός, ένας Ιταλός, ένας Ρώσος, ένας Αυστραλός και ένας Σέρβος.

Βασικοί της παίκτες είναι ο Aμερικανός πασαδόρος Ντιέγκο Βιλαφάνε, ο Σέρβος κεντρικός Αλεξάντερ Όκολιτς, ο Ρώσος διαγώνιος Πάβελ Μορόζ, ο Καναδός ακραίος Ζακάρι Πέτερ Χούτσεσον, ο Καναδός κεντρικός Αλβίν Βεμόν Μορμάν, ο Καναδός ακραίος Πιέρσι Σέφερντ Τζόνσον και ο Γιαπωνέζος λίμπερο Καϊσούκε Μασούο.

Στην 14αδα είναι ακόμα ο Αζέρος πασαδόρος Τουράι Χασανλί, ο Καναδός ακραίος Κάμερον Μάθιου Μπόουερς, ο Καναδός κεντρικός Τζέραντ Αντονι Μάρεϊ, ο Καναδός ακραίος Μπράετον Γιοσούα Φρέισεν, ο Αζέρος λίμπερο Ιλγκάρ Ιμάμγκουλίγιεφ, ο Ιταλός διαγώνιος Αντρέα Σαντάντζελο και ο Αυστραλός ακραίος Τζον Λαχλάν Μπρέι.

Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη 21/11 στις 17:00 με διαιτητές τον Τούρκο Ραμαζάν Τσεβίκ και τη Μαυροβούνια Γιελένα Μίτροβιτς.

TAGS CHALLENGE CUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ