CHALLENGE CUP

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Κόντρα στην Σπαρτάκ Μιγιάβα για το Challenge Cup

Ο Λούκας Ρανγκέλ του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο των τελικών με τον Ολυμπιακό για τη Volley League 2019-2020 | Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020
Ο Λούκας Ρανγκέλ του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο των τελικών με τον Ολυμπιακό για τη Volley League 2019-2020 | Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 INTIME SPORTS

Το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ρίχνεται στην ευρωπαϊκές μάχη με πρώτο αντίπαλο τη Σπάρτακ Μιγιάβα την Τρίτη (11/10, 20.00, Cosmote Sport 6) για τον προκριματικό γύρο του Challenge Cup.

Η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Σλοβακία από το πρωί της Δευτέρας (10/10) αφού αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις της με πρώτο αντίπαλο τη Σπάρτακ Μιγιάβα (11/10, 20.00,Cosmote Sport 6).

Την περσινή σεζόν στην επιστροφή του «τριφυλλιού» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι αθλητές του κόουτς Ανδρεόπουλου κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και τα ημιτελικά του Challenge Cup σημειώνοντας σπουδαία πορεία.

Αύριο, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην ομάδα της Σλοβακίας ελπίζοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 6.30μ.μ.

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ζήσης δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση ότι: "Ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις με ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς και να φύγουμε νικητές από την Σλοβακία. Σίγουρα η ομάδα είχε κάποιους τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε μεγάλο χρονικό διάστημα όλοι μαζί αλλά είμαι σίγουρος ότι βήμα βήμα θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο".

TAGS CHALLENGE CUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ