ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Επίσημα στα πράσινα ο Φράγκος

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Επίσημα στα πράσινα ο Φράγκος
PHOTO CREDITS: PANATHINAIKOS AC

Την απόκτηση του Ανδρέα Φράγκου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός που ενισχύεται στα άκρα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο 33χρονος (2.01 μ.) διεθνής ακραίος, Ανδρέας Φράγκος άφησε την Σύρο και τον Φοίνικα και μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του πολύπειρου ακραίου ο οποίος, μαζί με τον Κόβαρ (αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή) αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στα άκρα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ακραίο Ανδρέα Φράγκο για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 33χρονο (2.01 μ.) ακραίο Ανδρέα Φράγκο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Φοίνικα Σύρου.

Ο Φράγκος με σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει γράψει τη δική του ιστορία στο φιλέ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των εγχώριων και ευρωπαϊκών στόχων της.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com o Φράγκος είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό γιατί είναι μια ομάδα με στόχους. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει πλαισιωθεί με ένα αρκετά δυνατό σύνολο αθλητών και εύχομαι η κλάση τους να μετουσιωθεί σε αποτελέσματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ