VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός, βόλεϊ: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Κωνσταντινίδου

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου
Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου © Panathinaikos

Παίκτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού είναι πλέον η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ο σύλλογος.

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου ανακοίνωσε ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού. Η 29χρονη πασαδόρος υπέγραψε το συμβόλαιό της με τους πράσινους και θα ανήκει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Λαμπρινή Κωνσταντινίδου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026.

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τα «φίνα κορίτσια» καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τη Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και αναμφίβολα ο Σύλλογος ενισχύθηκε σημαντικά και ποιοτικά.

H 29χρονη πασαδόρος (1.84μ.) με την πλούσια καριέρα ντύθηκε στα «πράσινα» και αποκτήθηκε από την Ιταλική Numia Vero Volley Milano και είχε συμμετοχές σε αγώνες Champions League. Μάλιστα η Ιταλική ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αναμφίβολα έχει σπουδαία επιτεύγματα ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά το πλούσιο  βιογραφικό της Κωνσταντινίδου

2011-2013 Ηρακλής

2013-2014 WEST Virginia University (ΗΠΑ)

2015-2018 Texas Christian University (ΗΠΑ)

2018-2019 Ολυμπιακός

2019-2020 Άρης

2020 Θέτιδα Βούλας

2021 Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)

2021-2022 ΑΟ Θήρας

2022-2024 ΑΕΚ

2024-2025 Numia Vero Volley Milano (Ιταλία)

Σε δήλωση της  στο www.pao1908.com η Κωνσταντινίδου επισήμανε ‘Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στην Ελλάδα και θα αγωνίζομαι στον παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων μας'”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ