ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Sold Out για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό χωρίς να βγουν εισιτήρια

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού | 8 Φεβρουαρίου 2023
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού | 8 Φεβρουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Sold Out για τη ρεβάνς του Challenge Cup την Τετάρτη (15/2) στο κλειστό του Αγίου Θωμά με τους πράσινους να τονίζουν πως δεν θα βγουν εισιτήρια καθώς η χωρητικότητα δεν επιτρέπει την εκδοση τους.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Challenge Cup και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/2) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι πράσινοι μάλιστα την Τετάρτη (8/2) το πρωί έκαναν γνωστό πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε μια κατάμεστη έδρα καθώς ήδη έχει γίνει Sold Out αφού δεν θα βγουν εισιτήρια με τα διαρκείας και τις προσκλήσεις που θα δωθούν σε χορηγούς και αθλητές να καλύπτουν τη μικρή χωρητικότητα του γηπέδου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια δίψα που δείχνει και το ενδιαφέρον να παρευρεθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα τα δεδομένα σχετικά με τη χωρητικότητα για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την έκδοση εισιτηρίων, καθώς οι κάρτες διαρκείας είναι περίπου 950 και οι υπόλοιπες ελάχιστες θέσεις θα καλυφθούν με προσκλήσεις για χορηγούς και αθλητές.

Κατά συνέπεια δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι -ες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι-ες θα έχουν πρόσκληση ή θα είναι διαπιστευμένοι-ες για το συγκεκριμένο ματς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ CHALLENGE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ