VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός: Παραμένει στον πάγκο ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ ανδρών συνεχίζεται και η πρώτη ανακοίνωση για τη σεζόν 2021-22 ήταν η συμφωνία με το νυν τεχνικό του συλλόγου και ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Οι πράσινοι συμφώνησαν με τον 57χρονο τεχνικό ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και θα προσπαθήσει να την επαναφέρει στην πρώτη θέση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Ο 57χρονος κόουτς θα είναι και τη νέα χρονιά στο τιμόνι του ένδοξου ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου με τους στόχους να είναι πάντα ψηλά.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής από την Κόρινθο έχει τεράστια καριέρα τόσο ως αθλητής όσο και στους πάγκους και αποτελεί μια εμβληματική φυσιογνωμία στον Παναθηναϊκό.

Ως αθλητής έπαιξε από το 1979 ως το 1983 στον Παλαίμωνα Κορίνθου ενώ από το 1983 ως το 1999 ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού πανηγυρίζοντας πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδας, ενώ ήταν και 204 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Σε ότι αφορά την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2000 ως βοηθός του Ρομπέρτο Σερνιότι στον πάγκο του «τριφυλλιού» για περίπου δύο χρόνια.Ακολούθησαν δύο χρονιές στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού μέχρι το 2004.

Το καλοκαίρι του 2004 ήταν παρών στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ως assistant coach του Τάκη Φλώρου στην Εθνική γυναικών.

Αμέσως μετά ανέλαβε την σκυτάλη της Εθνικής γυναικών στον πάγκο της οποίας έμεινε για δύο σεζόν μέχρι το 2007. Σε εκείνη τη χρονική στιγμή ανέλαβε την ανδρική ομάδα της Λαμίας όπου έμεινε μέχρι το 2013 ενώ την σεζόν 2013-14 έκατσε στον πάγκο του Φοίνικα Σύρου. Το 2014 επέστρεψε στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό στον οποίο θα παραμείνει και τη νέα χρονιά.

Ως προπονητής στους «πράσινους» πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2020 και του Λιγκ Καπ την ίδια χρονιά".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ