VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Εύκολα το πρώτο βήμα οι πράσινες

VOLLEY LEAGUE  2021-2022 / PLAY OFF /  -
VOLLEY LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ήταν φανερά ανώτερος από τον ΠΑΟΚ, επικράτησε 3-0 σετ και έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League των γυναικών.

Δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟΚ, επικράτησε 3-0 σετ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League γυναικών.

Οι πράσινες ήταν ανώτερες στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κράτησαν την υποδοχή και με περισσότερες λύσεις στην επίθεση πήραν εύκολα τη νίκη.

Το ματς: Ο ΠΑΟΚ αντιστάθηκε σθεναρά μέχρι τα μέσα των δύο πρώτων σετ. Μάλιστα, στο πρώτο κατάφερε να προηγηθεί με 5-9, όμως τα σερβίς της Κωνσταντίνου επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να μαζέψει γρήγορα τη διαφορά.

Οι δύο ομάδες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το 16-15. Σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός με επί μέρους 5-3 κατάφερε να ξεφύγει με τρεις πόντους και στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά αυτό το προβάδισμα για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεφύγει νωρίτερα με τρεις πόντους, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να φέρει το σκορ στα ίσα (20-20). Στο τέλος οι πράσινες ήταν πιο αποτελεσματικές στην επίθεση και με 25-23 έφτασαν στο 2-0.

Η απώλεια και αυτού του σετ ήταν φανερό ότι επηρέασε τα κορίτσια του ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός αποδίδοντας εξαιρετικά ξέφυγε από νωρίς στο σκορ και έφτασε άνετα στο 3-0 με 25-15.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0

Τα σετ: 25-21, 25-23, 25-15

Παναθηναϊκός: Παπαφωτίου, Κωνσταντίνου, Χαντάβα, Γκρόθες Χατηζευστρατιάδου, Κρος και λίμπερο η Ρόγκα

ΠΑΟΚ: Λι, Κογιάρ, Μερτέκη, Φιντόν, Πολυνοπούλου, Καλαντάτζε και λίμπερο η Ξανθοπούλου.


TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ