VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Εμφατικό τρίποντο για τους πράσινους

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Εμφατικό τρίποντο για τους πράσινους
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και με όπλο το σερβίς και το μπλοκ του επικράτησε 3-0 σετ απέναντι στον ΠΑΟΚ για τη β' φάση της Volley League των ανδρών.

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι όντας ανώτεροι σε όλους τους τομείς επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ.

Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου τα έκαναν σχεδόν όλα τέλεια στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η υποδοχή του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα σερβίς του Παναθηναϊκού και από εκεί άρχισαν τα προβλήματα για τον Δικέφαλο.

Οι πράσινοι πίεσαν με το σερβίς τους, λειτούργησαν καλύτερα σε όλους τους επί μέρους τομείς του παιχνιδιού και αυτό τους επέτρεψε να φτάσουν στην εύκολη νίκη.

Το ματς: Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι και τα μισά του πρώτου σετ. Με το σκορ στο 14-13 πρώτα τα σερβίς του Ντεν Ντρις και στη συνέχεια αυτά του Ανδρεόπουλου επέτρεψαν στους πράσινους να ξεφύγουν με 19-14.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 19-16, αλλά τα σερβίς του Μπάση στη συνέχεια έδωσαν στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να φτάσει στο 1-0 κατακτώντας το σετ με 25-18.

Στο δεύτερο η μάχη ανάμεσα στις δύο κράτησε μέχρι το 19-19. Σε εκείνο το σημείο τα σερβίς του Μπάση έφεραν ξανά την ανατροπή του σκηνικού, αφού οι πράσινοι ξέφυγαν με τρεις (22-19). Να επισημάνουμε ότι ο ΠΑΟΚ στο 20-19 ζήτησε τέσσερις μπάλες. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει αυτό το +3 μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε το 2-0 με 25-21.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή με το πόδι στο γκάζι και με την ψυχολογία στα υψη κατάφερε από νωρίς να ξεφύγει στο σκορ και να φτάσει στο 3-0 κατακτώντας το τρίτο σετ με 25-16.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0

Τα σετ: 25-18, 25-21, 25-16

Παναθηναϊκός: Γιάκομπσεν, Ντεν Ντρις, Ανδρεόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ρανγκέλ, Στάλεκαρ και λίμπερο ο Γκαράς.

ΠΑΟΚ: Γουόλς, Ούντρις, Κουμεντάκη, Μπαρνς, Πετρέας, Μπράουν και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ