ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κελεσίδη στο Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κελεσίδη στο Τριφύλλι
PAO1908

Την απόκτηση της 26χρονης Ιλιόνη Κελεσίδη, συνεχίζοντας τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας βόλεϊ, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Η Ιλιόνη Κελεσίδη θα παίξει ξανά βόλεϊ στον Παναθηναϊκό μετά τη διετία 2018-2020, καθώς συμφώνησε για την επιστροφής. Το συμβόλαιο της 26χρονης μπλοκέρ είναι μονοετούς διάρκειας.

"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιλιόνη Κελεσίδη για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Η 26χρονη κεντρική (1.90μ.), θυγατέρα του αείμνηστου ποδηλάτη του Παναθηναϊκού, Ηλία Κελεσίδη, θα ντυθεί ξανά στα "πράσινα".

Η Κελεσίδη βοήθησε σημαντικά το "τριφύλλι" τη σεζόν 2018-19 και 2019-20 και αναμένεται να ενισχύσει και φέτος την ομάδα στην επίτευξη των στόχων", ανέφερε η ανακοίνωση των πρασίνων.

"Χαίρομαι που τη φετινή χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω το Σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε κι εγώ από τη δική μου πλευρά θα ανταποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας", δήλωσε η νέα παίκτρια του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ