ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-1: Στο Final 4 οι πράσινες, πέταξαν εκτός και την Ένωση

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-1: Στο Final 4 οι πράσινες, πέταξαν εκτός και την Ένωση
INTIME SPORTS

Μετά τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 σετ της ΑΕΚ και προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Ολυμπιακό πέταξε εκτός Κυπέλλου και την ΑΕΚ. Οι πράσινες επικράτησαν 3-1 σετ της Ένωσης στο Μαρούσι και πήραν την πρόκριση στο Final 4.

Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο σετ όπου οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη, ωστόσο οι παίκτριες του Οικονόμου κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να το κατακτήσουν.

Από εκεί και πέρα σ' όλα τα κρίσιμα σημεία ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες λύσεις από την ΑΕΚ και κατάφερε να φτάσει δίκαια στη νίκη και την πρόκριση.

Το ματς: Το πρώτο σετ ήταν γεμάτο μεγάλες ανατροπές οι οποίες προήλθαν κυρίως από το σερβίς. Όποια ομάδα χαλούσε την υποδοχή της αντίπαλης έτρεχε μεγάλο σερί.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με 9-2. Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή. Οι παίκτριες του Αρσενιάδη όχι μόνο μάζεψαν τη διαφορά, αλλά προηγήθηκαν με 15-20 τρέχοντας επί μέρους 6-18!

Οι πράσινες όμως δεν παράτησαν το σετ και με τη σειρά τους έκαναν νέα ανατροπή. Τα σερβίς της Κωνσταντίνου άλλαξαν τη ροή του σετ το οποίο πήγε στον Παναθηναϊκό με 25-23.

Έχοντας την ψυχολογία με τους μέρους τους και όλα να δουλεύουν ρολόι οι πράσινες κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 12 πόντους στο δεύτερο σετ (22-10). Η ΑΕΚ έκανε τη δική της αντεπίθεση και μάζεψε την διαφορά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω και ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 με 25-18.

Στο τρίτο σετ οι πράσινες ήταν ξανά μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ωστόσο αυτή τη φορά οι παίκτριες της Ένωσης έκαναν την ανατροπή. Με τη Διώτη να κάνει μεγάλη εμφάνιση γύρισε το σετ και κατάφερε να το πάρει με 25-21 και να στείλει το ματς σε τέταρτο σετ.

Εκεί ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και έφτασε στη νίκη - πρόκριση που του δίνει και τον τίτλο του φαβορί στο Final 4 του Κυπέλλου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ