CHALLENGE CUP

Οριόν - Παναθηναϊκός 1-3: Προβάδισμα πρόκρισης για τους πράσινους στα ημιτελικά του Challenge Cup

Οριόν - Παναθηναϊκός 1-3: Προβάδισμα πρόκρισης για τους πράσινους στα ημιτελικά του Challenge Cup
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αν και έχασε το πρώτο σετ στη συνέχει ανέβασε στροφές, επικράτησε 3-1 σετ της Οριόν και βρίσκεται δύο σετ μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup στο βόλεϊ ανδρών έγινε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του 3-1 σετ απέναντι στην Οριόν στην Ολλανδία.

Το Τριφύλλι έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε στροφές και κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να γίνει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Έτσι προκρίνεται: Τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό πλέον είναι ξεκάθαρα, αφού στη ρεβάνς που θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου στο Μαρούσι οι πράσινοι θέλουν δύο σετ για να σφραγίσουν την πρόκριση. Η Οριόν θέλει μόνο νίκη με 3-0 ή 3-1 για να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Το ματς: Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός από τα μισά του σετ προσπέρασε και διατήρησε διαφορά δύο πόντων μέχρι το 20-20 όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Οι δύο ομάδες πήγαν πόντο - πόντο μέχρι το 25-25 όταν η Οριόν με δύο διαδοχικούς πόντους έκλεισε το σετ (27-25).

Τα επόμενα δύο σετ είχαν παρόμοια εικόνα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε γρήγορα να ξεφύγει στο σκορ και παρά την αντεπίθεση που επιχείρησαν οι Ολλανδοί κατάφερε να αντέξει για να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί με 2-1 σετ (25-23, 25-21).

Στο τέταρτο σετ είχαμε μεγάλη μάχη. Η Οριόν προηγήθηκε με τρεις (9-6), αλλά οι πράσινοι αντέδρασαν και με επί μέρους 9-5 κατάφεραν να προηγηθούν με 16-14.

Οι Ολλανδοί αντέδρασαν και με όπλο το σερβίς κατάφεραν να προσπεράσουν με 20-19. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Με επί μέρους 6-2 έκαναν νέο ανατροπή και έκλεισαν το σετ με 25-22.

Οριόν - Παναθηναϊκός 1-3

Τα σετ: 27-25, 23-25, 21-25, 22-25


TAGS CHALLENGE CUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ