ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - βόλεϊ: Τα εισιτήρια για τους αγώνες με ΠΑΟΚ σε άνδρες και γυναίκες

VOLLEY LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -   (  / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ενημέρωσή του γνωστοποίησε τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στο Μελίνα Μερκούρη για τον τρίτο τελικό των playoffs της Volley League ανδρών και τον δεύτερο τελικό της Volley League γυναικών.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τον ΠΑΟΚ στα playoffs τόσο για τη Volley League ανδρών αλλά και τη Volley League γυναικών. Χρονικά προηγείται η μονομαχία των γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (22/04), ενώ την Τρίτη (25/04) θα γίνει αυτή των ανδρών.

Υπενθυμίζεται ότι στις γυναίκες οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα ημιτελικά για δεύτερη φορά, με τις ερυθρόλευκες να έχουν το πάνω χέρι στη σειρά (1-0). Στους άνδρες η σειρά έφτασε στους τελικούς, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-0, ενώ πριν τη νέα μονομαχία των δύο στο Μελίνα Μερκούρη θα γίνει ο δεύτερος αγώνας με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η ενημέρωση για τον αγώνα των γυναικών αναφέρει τα εξής: "Συνεχίζεται μέσω ίντερνετ (www.olympiacossfp.gr, Ticketmaster), όλο το 24ώρο η διάθεση των εισιτηρίων για τον δεύτερο ημιτελικό της Volley League Γυναικών, μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/4, 19:00) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Το Σάββατο (22/4), τα εισιτήρια θα διατίθενται και από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης», από τις 10:00 έως τις 16:00, ενώ από τις 17:00 η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται από το Κλειστό του Ρέντη, έως την έναρξη του αγώνα".

Και η ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα των ανδρών: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον τρίτο τελικό των play offs της Volley League Ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (25/4/2023) και ώρα 19:15 στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους φιλάθλους του τα εξής:

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από την Tετάρτη (19/4/2023):

Α) Μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά, όλο το 24ώρο και έως την εξάντλησή τους.

Για αγορά εισιτηρίων, μέσω internet, πατήστε ΕΔΩ.

Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (Θύρα 1, Θύρα 2), 15€ (VIP), 30€ (Baseline-Court Seats)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ