VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Στη λίστα για τον πάγκο ο Μικέλι

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Στη λίστα για τον πάγκο ο Μικέλι

Το όνομα του 52χρονου Ιταλού προπονητή, Λορέντζο Μικέλι, βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει την επόμενη ημέρα στο τμήμα βόλεϊ γυναικών. Σε αυτή δεδομένα δε θα βρίσκεται ο Παρίζι αφού ο Ιταλός έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό να μετακομίσει στη Ρουμανία.

Οι άνθρωποι των ερυθρολευκων εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις και μία από αυτές είναι του Λορέντζο Μικέλι. Ο 52χρονος Ιταλός προπονητής έχει αν μη τι άλλο πλούσιο βιογραφικό τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και σε εθνικών ομάδων.

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Βολερό λε Κανέ και έχει συνομιλίες με τη διοίκηση της ομάδας για το μέλλον της συνεργασίας τους, αν και λόγω οικονομικών προβλημάτων το πιθανότερο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι της.

Παράλληλα, ο Μικέλι μετά την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής Εσθονίας έχει συμφωνήσει να καθίσει στον πάγκο της αντιπροσωπευτικής ομάδας της Βουλγαρίας.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος τους στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες που προέρχονται από πιο δυνατά πρωταθλήματα.

Πάντως το όνομα του Μικέλι αποδεικνύει το επίπεδο των προπονητών που τσεκάρουν οι ερυθρόλευκοι.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ