ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Ανανέωσε για μία ακόμα σεζόν η Γιώτα

Η Κατερίνα Γιώτα με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς των playoffs κόντρα στον Άρη | 20 Απριλίου 2022
Η Κατερίνα Γιώτα με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς των playoffs κόντρα στον Άρη | 20 Απριλίου 2022 EUROKINISSI

Τα ερυθρόλευκα θα φοράει και τη σεζόν 2022-23 η Κατερίνα Γιώτα, με την Ελληνίδα κεντρική να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που θα την κρατήσει για 10η διαδοχική σεζόν στο σύλλογο.

Έριξε άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι το 2013 και δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αποχωριστεί την ομάδα με την οποία ζήσει τόσο μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γιώτα, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να παραμείνει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών των Πειραιωτών και τη νέα σεζόν, με την Ελληνίδα κεντρική να βάζει την υπογραφή της για να συμπληρώσει έτσι μία γεμάτη δεκαετία στο μεγάλο λιμάνι.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Με την ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση.

Νιώθω περήφανη και αποτελεί τιμή για εμένα, που θα φορέσω για 10η χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ