VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε την παραμονή της Λαμπρούση

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε την παραμονή της Λαμπρούση

Στον Ολυμπιακό θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν η Τζίνα Λαμπρούση με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Κάτοικος Πειραιά θα συνεχίσει να είναι η Τζίνα Λαμπρούση με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την επέκταση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τζίνα Λαμπρούση. Η διεθνής Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Τζίνας Λαμπρούση στο olympiacossfp.gr: "Νιώθω χαρούμενη, που θα παραμείνω και φέτος στην ομάδα. Ο στόχος μου, τόσο ομαδικός, όσο και προσωπικός, είναι να κατακτήσουμε τίτλους και να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή. Εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία".

Έρχονται και άλλες ανακοινώσεις

Ο Ολυμπιακός το προσεχές διάστημα θα προχωρήσει στις ανακοινώσεις και των υπόλοιπων αθλητριών που έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στο ρόστερ του, αλλά και όσων θα αποκτηθούν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ολοκληρώσει την τετράδα των ξένων αθλητριών τους αν και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν στο συγκεκριμένο κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο ελληνικός κορμός της ομάδας έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Το ρόστερ της επόμενης σεζόν

  • Πασαδόροι: Τζούλια Καράρο, Ευαγγελία Τάνη
  • Διαγώνιες: Μίλιτσα Κούμπουρα, Μαρία Τσιτσιγιάννη
  • Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Έμιλι Κωνσταντέλου
  • Ακραίες: Γιαμίλα Νίζετιτς, Μικαέλα Μλείνκοβα, Κωνσταντίνα Βλαχάκη
  • Λίμπερο: Ελένη Αρτακιανού, Ιφιγένεια Σαμπάτη
  • Προπονητής: Λορέντσο Μιτσέλι
TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ