VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε την παραμονή της Κούμπουρα

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε την παραμονή της Κούμπουρα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή της Μίλιτσα Κούμπουρα στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει η Μίλιτσα Κούμπουρα με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τη διετή επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μίλιτσα Κούμπουρα. Η Σέρβα διαγώνια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Μίλιτσα Κούμπουρα στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρονιά, θα είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου. Θεωρώ, ότι αυτή χρόνια θα είναι διαφορετική. Θα φτάσουμε ψηλότερα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο πλευρό μας! Εύχομαι για μένα και για τις συμπαίκτριες μου μια χρονιά δυναμική, επιτυχημένη και χωρίς τραυματισμούς».

Το ρόστερ της επόμενης σεζόν

  • Πασαδόροι: Τζούλια Καράρο, Ευαγγελία Τάνη
  • Διαγώνιες: Μίλιτσα Κούμπουρα, Μαρία Τσιτσιγιάννη
  • Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Έμιλι Κωνσταντέλου
  • Ακραίες: Γιαμίλα Νίζετιτς, Μικαέλα Μλείνκοβα, Κωνσταντίνα Βλαχάκη
  • Λίμπερο: Ελένη Αρτακιανού, Ιφιγένεια Σαμπάτη
  • Προπονητής: Λορέντσο Μιτσέλι
TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ