VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Το πρόβλημα του Έγκλεσκαλνς και η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για όλα τα ενδεχόμενα

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Το πρόβλημα του Έγκλεσκαλνς και η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για όλα τα ενδεχόμενα
INTIME SPORTS

Ο Ερμάνς Έγκλεσκαλνς αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και για αυτό δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% το τελευταίο διάστημα. Η στήριξη του Ολυμπιακού και η εξέταση όλων των ενδεχόμενων για την επόμενη ημέρα.

Ένα από τα πρόσωπα πάνω στα οποία στήριξε πολλά ο Ολυμπιακός για το σχεδιασμό της ομάδας βόλεϊ ανδρών ήταν ο Ερμάνς Έγκλεσκαλνς.

Ο Λετονός ποτέ δεν ήταν ένας βαρύς διαγώνιος όπως για παράδειγμα ο Σμιθ ο οποίος θα μπορούσε να καθαρίσει ένα ματς μόνος του επιθετικά. Πάντοτε όμως ήταν σταθερός προσφέροντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Ο Έγκλεσκαλνς αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ένα προσωπικό πρόβλημα το οποίο δεν του επιτρέπει να βγάζει μέσα στο ταραφλεξ τον καλύτερό του εαυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο ντεμπούτο του Τζουλιάνι στον ερυθρόλευκο πάγκο απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού φυσικά και γνωρίζουν το θέμα και είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν και να περιμένουν τον Λετονό. Βέβαια είναι αναγκασμένοι να τσεκάρουν κάθε πιθανότητα για καλό και για κακό αφού τα δεδομένα για μια προσθήκη είναι ιδιαίτερα στενά.

Χρόνος υπάρχει ακόμα για το κλείσιμο της μεταγραφικής αγοράς, ωστόσο δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές ειδικά για μια τόσο κομβική θέση όσο εκείνη του διαγωνίου.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ