VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ

VOLLEY LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -   (  / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό της Volley League ανδρών και προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με τις κάρτες μέλους.

Σε ρυθμούς τελικών Volley League ανδρών βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού με τον Ερασιτέχνη να προχωρά σε διευκρινήσεις σχετικά με τις κάρτες μέλους για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: "Κανονικά θα ισχύσει η Κάρτα Μέλους της σεζόν 2022-2023 στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Volleyleague με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/4/2023 στις 19:15 στο Ρέντη.

Οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους θα εισέρχονται στη Θύρα 3 και στη Θύρα 7, ενώ τα εισιτήρια διατίθενται για τις Θύρες 1 & 2 τα VIP και τα Court Seats. Eνώ αρχικά είχε ανακοινωθεί, ότι δεν θα ισχύσει η Κάρτας Μέλους, όπως συμβαίνει σε όλους τους τελικούς για λόγους ασφαλείας προκειμένου να ελεγχθεί η προσέλευση του κόσμου, αφού είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν και τα 20.000 περίπου Μέλη του συλλόγου, αποφασίστηκε εν τέλει λόγω των ημερών και της απουσίας αρκετού κόσμου, να ισχύσει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους.

Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου της αναμέτρησης έχουν εξασφαλισμένη θέση ανεξάρτητα από την ώρα προσέλευση τους στο γήπεδο, ενώ για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου ΜΕΧΡΙ την κάλυψη της πληρότητας των διαθέσιμων θέσεων στις Θύρες που θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτησή τους".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ