ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Πρώτος στόχος η παραμονή Τζουλιάνι, προχωρημένες επαφές με Τράβιτσα και Στερν

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Πρώτος στόχος η παραμονή Τζουλιάνι, προχωρημένες επαφές με Τράβιτσα και Στερν
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου με την παραμονή του Τζουλιάνι να αποτελεί προτεραιότητα, ενώ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους Τράβιτσα και Στερν.

Το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν τρέχουν στον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο έχουν ήδη ετοιμάσει το πλάνο τους με στόχο την επιστροφή στους τίτλους.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ως πρώτο στόχο την παραμονή του Τζουλιάνι στον πάγκο της ομάδας και για αυτό το λόγο σκοπεύουν να ικανοποιήσουν και τα θέλω του Ιταλού κόουτς.

Σε αυτά υπάρχει η απόκτηση παικτών εγνωσμένης αξίας οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να διορθωθούν οι ανορθογραφίες του φετινού ρόστερ.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές, οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με δύο παίκτες που δεδομένα μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο.

Ο Τράβιτσα με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας
Ο Τράβιτσα με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας AP PHOTO/CHRIS O'MEARA

Ο πρώτος είναι ο πασαδόρος Ντράγκαν Τράβιτσα και ο δεύτερος είναι ο διαγώνιος Τόνσεκ Στερν. Ο Τράβιτσα είναι 35χρονών, ύψους δύο μέτρων και αγωνίζεται ως πασαδόρος. Στη μεγάλη καριέρα του έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους σε συλλογικό επίπεδο και μετάλλια με την Εθνική Ιταλίας.

Για τους παλιότερους είναι ο γιος του Λιούμπομιρ Τράβιτσα που ήταν δύο χρόνια προπονητής στον Ολυμπιακό και κατέκτησε το 2003 το πρωτάθλημα. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στις Τρεβίζο, Ματσεράτα, Μπέλγκοροντ, Χάλκμπανκ, Μόντενα, Κρέμα, Μιλάνο, Πάντοβα, ενώ φέτος παίζει στην Περούτζια.

Από την άλλη ο Στερν είναι διαγώνιος και αδερφός του Ζίγκα Στερν που αγωνίζεται στον Φοίνικα. Στα 27του χρόνια αγωνίζεται στην Ιταλία και την Πιατσέντσα, ενώ έχει περάσει και από τις Βερόνα, Βίσλα, Πάντοβα, Ντόχα, Χάλκμπανκ.. Παράλληλα, γνωρίζεται καλά με τον Τζουλιάνι αφού αγωνίζεται στην Εθνική Σλοβενίας στην οποία ήταν ο Ιταλός κόουτς.

Φυσικά, οι ερυθρόλευκοι δεν θα σταματήσουν εδώ και στόχος τους είναι εφόσον ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες κινήσεις να προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ με γρήγορους ρυθμούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ