VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ο Καστελάνι νέος προπονητής των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ο Καστελάνι νέος προπονητής των ερυθρόλευκων
@ 2010 SANDRO PEROZZI / AP IMAGES

Ο Αργεντινός, Ντανιέλ Καστελάνι, θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Έναν προπονητή με σπουδαίο βιογραφικό φέρνει στη χώρα μας ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν τον Ντανιέλ Καστελάνι για να αντικαταστήσει τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Ο 62χρονος Αργεντινός κοουτς έχει εργαστεί στα περισσότερα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο πολλών εθνικών ομάδων.

Αυτή την περίοδο είναι προπονητής στην Εθνική ομάδα γυναικών της Αργεντινής, ενώ σε συλλογικό επίπεδο η τελευταία του ομάδα ήταν η Φενέρμπαχτσε στην οποία είχε ως παίκτη τον Ιντάλγκο με τον οποίο αναμένεται να συνεργαστούν ξανά.

Η κορυφαία διάκρισή του ήταν δίχως αμφιβολία η κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2009 με την Πολωνία, όπου είχε για παίκτη μεταξύ άλλων των Πάβελ Ζαγκούμνι ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα έχει κατακτήσει πρωταθλήματα σε Αργεντινή, Τουρκία, Βραζιλία, Πολωνία, αλλά και το Challenge Cup του 2014 με την Φενέρμπαχτσε.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ