VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ερυθρόλευκος και τη νέα σεζόν ο Ιντάλγκο

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ερυθρόλευκος και τη νέα σεζόν ο Ιντάλγκο
INTIME

Η συνεργασία του Σαλβαδόρ Ιντάλγκο με την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία την περυσινή σεζόν και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να παραμείνει ο Κουβανός ακραίος στον Ρέντη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ήταν από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού τη σεζόν 2022-23 και η συνεργασία των δύο πλευρών ήταν άκρως αρμονική, για να χαρίσει στο φινάλε δύο μεγάλους τίτλους για τους ερυθρόλευκους: το πρωτάθλημα Ελλάδας και το Challenge Cup.

Το γεγονός αυτό ώθησε αμφότερους να δώσουν εκ νέου τα χέρια, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την Τετάρτη (21/06) την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κουβανό ακραίο (διαθέτει γερμανικό διαβατήριο).

"Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, μετά από μια απίστευτη σεζόν. Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού Challenge Cup και του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω για αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο!

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους όλη τη σεζόν. Ήταν τιμή μου να παίζω δίπλα σε τόσο ταλαντούχους και παθιασμένους ανθρώπους, είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί στο μέλλον.

Θέλω, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν σε κάθε βήμα. Η αταλάντευτη υποστήριξή σας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς εσάς τίποτα!

Ανυπομονώ για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά μας, είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, μπορούμε να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα μαζί.

Ευχαριστώ και πάλι τον Ολυμπιακό για αυτή την απίστευτη ευκαιρία, ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ! Πάμε, Ολυμπιακέ", τόνισε ο 37χρονος ακραίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ