ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προχωρημένες οι επαφές με Τζούριτς

Ολυμπιακός: Προχωρημένες οι επαφές με Τζούριτς
INTIME

Δώδεκα χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Τζούριτς είναι κοντά στο να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Έλληνα κεντρικό με φόντο τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε φέτος το Challenge Cup και διεκδικεί αυτή τη στιγμή τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στους τελικούς της Volley League απέναντι στον ΠΑΟΚ (στο 1-1 η σειρά των τελικών, με το πλεονέκτημα έδρας να είναι στην ομάδα του Πειραιά) όμως αυτό δεν εμποδίζει τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά να κάνει τα πλάνα της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μέσα σε αυτόν τον σχεδιασμό χωράει και ο Δημήτρης Τζούριτς, με τον 33χρονο Έλληνα κεντρικό να έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για μία πενταετία (2006-2011) και να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Πειραιώτες για να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω του μίας διετία στην Ελλάδα ως παίκτης του Φοίνικα Σύρου.

Σε περίπτωση που κλειδώσει οριστικά το deal, τότε οι Πειραιώτες θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς τη συμπλήρωση του παζλ της νέας σεζόν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με δεδομένο πως έχουν ήδη επιτευχθεί οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Παγένκ και Κουμεντάκη.

Όπως και να 'χει η τροπή στις συζητήσεις με τον Τζούριτς, στον Ολυμπιακό προτεραιότητα αποτελούν οι τελικοί και όλες οι αποφάσεις που αφορούν τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά θα οριστικοποιηθούν μετά το τέλος της τρέχουσας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ