VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Ερυθρόλευκο το προβάδισμα μετά από ματς ανατροπών

VOLLEY LEAGUE  2021-2022 / PLAY OFF / 3  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 3 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές επικράτησε 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Volley League γυναικών.

Ένα μεγάλο ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν 3-1 σετ και έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών της Volley League γυναικών.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός κατάφερε νωρίς να ξεφύγει στο πρώτο σετ. Τα σερβίς της Χριστοδούλου δημιούργησαν πρόβλημα στην υποδοχή του Παναθηναϊκού με τις ερυθρόλευκες να αποκτούν διαφορά τεσσάρων πόντων (9-5).

Οι πράσινες σιγά σιγά ροκάνισαν τη διαφορά και με όπλο τα σερβίς της Γκρόθες κατάφεραν να προσπεράσουν με 18-19. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεφύγει με δύο με τα σερβίς της Κόστα (23-23), αλλά οι πράσινες με δύο λάθη των ερυθρόλευκων έφεραν το σετ στα ίσα. Τελικά εκείνες που πανηγύρισαν ήταν οι παίκτριες του Παρίζι με επίθεση της Σάλας και άστοχο χτύπημα της Γκρόθες για το 25-23.

Το δεύτερο σετ είχε πολλά κοινά με το πρώτο. Ο Ολυμπιακός κατάφερε περίπου στα μισά του σετ να ξεφύγει με τέσσερις (16-12), το οποίο και διατήρησε μέχρι και το 20-16. Σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα με 20-20. Από εκεί και πέρα όμως οι ερυθρόλευκες είχαν τις λύσεις και έφτασαν στην κατάκτηση του σετ με 25-22.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός με την Στεπανένκο ως διαγώνια μπήκε από την αρχή καλύτερα με τον Ολυμπιακό να τον ακολουθεί μέχρι τα μισά του σετ. Από εκεί και μετά οι πράσινες κατάφεραν να ξεφύγουν με τέσσερις πόντους, και έφτασαν στην κατάκτησή του με 20-25.

Οι ανατροπές συνεχίστηκαν και στο τέταρτο σετ. Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκειά του, ωστόσο εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες με τα σερβίς της Κελεσίδη έφεραν το σετ στα ίσα και στο τέλος με επίθεση άουτ της Χαντάβα και επίθεση της Σάλας έκλεισαν το σετ με 26-24 και μαζί το ματς.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1

Τα σετ: 25-23, 25-22, 20-25, 26-24

Ολυμπιακός: Χριστοδούλου, Χίπε, Σάλας, Κόστα, Γιώτα, Εμμανουηλίδου και λίμπερο η Κονόμη.

Παναθηναϊκός: Παπαφωτίου, Κωνσταντίνου, Χαντάβα, Γκρόθες, Χατζηευστρατιάδου, Κρος και λίμπερο η Ρόγκα

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ