VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε για άλλη μια σεζόν ο Δημήτρης Καζάζης

Ο Δημήτρης Καζάζης σε στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού στη Volley League
Ο Δημήτρης Καζάζης σε στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού στη Volley League EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Καζάζης συνεχίζει στη θέση του, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών για ανανέωση μέχρι το 2022.

Ο Δημήτρης Καζάζης οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος της ιστορίας του, δημιουργώντας παράλληλα ένα εξαιρετικό σύνολο, που δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τον τίτλο στη Volley League τη φετινή σεζόν.

Η επιτυχία και το εξαιρετικό έργο του επιβραβεύτηκαν από τους ερυθρόλευκους με νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στο "Μελίνα Μερκούρη" μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος δήλωσε για το γεγονός: "Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω για δεύτερη σεζόν στην ομάδα. Είχαμε μια επιτυχημένη σεζόν στη διάρκεια της οποίας ξεπεράσαμε αρκετές δυσκολίες και πετύχαμε το βασικό μας στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επιστρέψαμε στην κορυφή δείχνοντας μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα. Ενόψει της νέας σεζόν, θέλουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα, να την εξελίξουμε και να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους. Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ως αθλητής, γεύτηκα μεγάλες χαρές ως προπονητής και θέλω να συνεχίσω να ζω μεγάλες στιγμές".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ