VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός: Η τρομερή υποδοχή του Στερν με το πόδι και οι κεραυνοί του Ιντάλγκο

Ολυμπιακός: Η τρομερή υποδοχή του Στερν με το πόδι και οι κεραυνοί του Ιντάλγκο
INTIME SPORTS

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα ο Στερν έβγαλε τρομερή υποδοχή με το πόδι, ενώ ο Ιντάλγκο με σερβίς κεραυνό έκλεισε δύο από τα τρία σετ του ματς.

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε εύκολη υπόθεση το ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιντάλγκο που πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση.

Πριν ασχοληθούμε με τον Κουβανογερμανό ακραίο θα πρέπει να κάνουμε μία στάση στον Στερν. Ο Σλοβένος διαγώνιος έβγαλε μια υποδοχή την οποία θα ζήλευαν οι καλύτεροι υποδοχείς μόνο που το έκανε με το πόδι.

Επιστρέφουμε όμως στον Ιντάλγκο. Ο ακραίος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε γεμάτη εμφάνιση. Οι 19 πόντοι με στατιστικά για όσκαρ στην επίθεση (15/18επ.) ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Το σημαντικότερο στοιχείο στο παιχνίδι του είναι το σερβίς. Κάθε φορά που πήγαινε να σερβίρει η υποδοχή του Φοίνικα έτρεμε. Μπορεί η στατιστική να του δίνει τρεις άσους, όμως πολλές φορές χάλασε την υποδοχή των αντιπάλων του δίνοντας την ευκαιρία είτε για εύκολους πόντους στους συμπαίκτες του είτε οδηγούσε τον Φοίνικα σε εύκολα περάσματα.

Την ίδια ώρα στο κρίσιμο τρίτο σετ όπου ο Φοίνικας παρουσίασε το καλύτερο του πρόσωπο ήταν εκείνος που καθάρισε στο φινάλε. Πρώτα πήρε έναν δύσκολο πόντο στο 27-26 εκμεταλλευόμενος το τρομερό άλμα του. Στο 27-28 έσβησε set ball του Φοίνικα και έπειτα έκλεισε το ματς με δύο άσους.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ