ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η σούπερ πρόταση στον Τζουλιάνι από τη Βουλγαρία και το μέλλον του στον Πειραιά

Ολυμπιακός: Η σούπερ πρόταση στον Τζουλιάνι από τη Βουλγαρία και το μέλλον του στον Πειραιά

Εντός των προσεχών ημερών θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στον Ολυμπιακό μετά τη δελεαστική πρόταση που δέχθηκε για ν' αναλάβει τη βουλγάρικη Χέμπαρ.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να βγει στην αγορά για την ανεύρεση νέου προπονητή με δεδομένο ότι ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ν' αποχωρήσει για τη βουλγάρικη Χέμπαρ.

Αν και ο Ιταλός προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και όλος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στηρίχθηκε πάνω στις δικές του εισηγήσεις, η πρόταση που έχει δεχθεί από τη νεόπλουτη ομάδα της γειτονικής χώρας έχει ανατρέψει τα δεδομένα.

Μεταξύ του Τζουλιάνι και της διοίκησης του Ολυμπιακού εκκρεμεί μια σημαντική συνάντηση που θα κρίνει πολλά.

Αλήθεια είναι πως οι Βούλγαροι έχουν προσφέρει γη και ύδωρ στον φημισμένο κόουτς προκειμένου να τον δελεάσουν. Εκτός από χρήματα μάλιστα τού δίνουν έξτρα παροχές που διευκολύνουν τα συχνά ταξίδια του στην Ιταλία για προσωπικούς λόγους.

Εφόσον χρειαστεί να ψάξει για διάδοχη κατάσταση, το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να κοιτάξει στην ευρωπαϊκή αγορά. Προς το παρόν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων τηρούν στάση αναμονής μέχρι το ραντεβού με τον Τζουλιάνι, διότι αλλιώς τα είχαν στο μυαλό τους υλοποιώντας όσα τους ζήτησε ο Ιταλός και τώρα έχουν αιφνιδιαστεί.

Στην περίπτωση που όντως έρθει νέος προπονητής, θα βρει μια έτοιμη ομάδα στην οποία δεν θα έχει την ευχέρεια να κάνει παρεμβάσεις ανάλογα με τα δικά του θέλω.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ