Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Κηφισιάς (23/10)
Ο Γιώργος Στεφάνου θεωρεί ότι το παιχνίδι της Παρασκευής (23/10) στο κλειστό του Ρέντη θα πρέπει να είναι η αρχή για ένα νικηφόρο σερί, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα, με δύο ήττες από Ηρακλή και Άρη.
”
Μετά τις δύο ήττες που προηγήθηκαν, στόχος είναι να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα και σίγουρα να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί.
Καθημερινά δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας και μέρα με την ημέρα παρουσιάζουμε μία καλύτερη εικόνα στις προπονήσεις κάτι που θέλουμε να περάσουμε και στους αγώνες“, δήλωσε ο διεθνής λίμπερο των Πειραιωτών.
* Εισιτήρια για τον αγώνα με τον Α.Ο. Κηφισιάς θα διατίθενται πριν την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη ενώ την αναμέτρηση θα διευθύνουν ο κ.Ρουσάκης και η κα Μουλά.