Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πέταξαν ξανά μπουγάτσες στο Ρέντη

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο σετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οι φίλοι των ερυθρόλευκων πέταξαν στο τάραφλεξ μπουγάτσες. (PIC)
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έγινε μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Ρέντη για να στηρίξει την προσπάθεια των “ερυθρόλευκων” να κάνουν το 1-0 και να πάρουν προβάδισμα στη μάχη του τίτλου.
Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν όμως βρέθηκαν κάποιοι φίλοι των γηπεδούχων που θέλοντας να πικάρουν τους παίκτες και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πέταξαν μέσα στο τάραφλεξ κάποιες μπουγάτσες.
Όπως και στο παιχνίδι πρωταθλήματος έτσι και την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο σετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, κάποιος πέταξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπουγάτσες και ακολούθησε και το σύνθημα: “ΠΑΟΚ, θα πει μπουγάτσα με τυρί”.
Το παιχνίδι μάλιστα διακόπηκε για λίγο μέχρι να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και να αρχίσει ξανά η αναμέτρηση.
Photo credits: Eurokinissi