Οι πρώτες φιναλίστ για Αγρίνιο

Την Τετάρτη (25/2) διεξάγονται οι πρώτοι προημιτελικοί του Κυπέλλου Γυναικών στο βόλεϊ: Μαρκόπουλο-Πανναξιακός και Ολυμπιακός-ΑΟ Θήρας.
Μαρκόπουλο-Πανναξιακός και Ολυμπιακός-ΑΟ Θήρας είναι οι δύο αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγονται την Τετάρτη (25/2).
Οι νικήτριες των νοκ άουτ αναμετρήσεων θα πάρουν την πρόκριση για το Final-4 της διοργάνωσης στο Αγρίνιο (σ.σ. θα διεξαχθεί στατέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο).
Μαρκόπουλο και Πανναξιακός είχαν αναμετρηθεί πριν από μια εβδομάδα στη Νάξο. Η ομάδα των Μεσογείων είχε προηγηθεί με 2-0 σετ, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τους δύο βαθμούς στο τάι μπρέικ.
Στο κλειστό του Ρέντη, με τηλεοπτική μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΑΟ Θήρας. Οι “νεοφώτιστες” στην Α1 θα έχουν απουσίες (Βαρουδάκη, Ψυλλάκη και ίσως την Καρπουζά).
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
Κλειστό Μαρκόπουλο Μαρκόπουλο-Πανναξιακός (19.30)
Ρέντη Ολυμπιακός-ΑΟ Θήρας (20.00, NΕΡΙΤ)