VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Παναθηναϊκός κράτησε την Γκρόθες και προσέθεσε την Μπελιά

Ο Παναθηναϊκός κράτησε την Γκρόθες και προσέθεσε την Μπελιά
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό, για έναν ακόμα χρόνο θα αγωνίζεται η Μάρετ Γκρόθες. Παράλληλα, οι πράσινες προχώρησαν στην απόκτηση της Μαριάννας Μπελιά.

Για άλλη μία σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού η Μάρετ Γκρόθες (1988, 1μ80), όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

"Κάναμε μια ακόμα πολύ καλή χρονιά με την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Το δύσκολο δεν είναι καμιά φορά να φτάσεις στην κορυφή αλλά να διατηρηθείς σε αυτή και εμείς το πετύχαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα παραμείνω με την ίδια θέληση να παραμείνουμε ο πρώτος Σύλλογος και να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους στόχους με ότι καλύτερο στις διεθνείς μας υποχρεώσεις", ανέφερε μετά την ανανέωση του συμβολαίου της η 35χρονη ακραία από την Ολλανδία.

Παράλληλα, οι πράσινες προχώρησαν στην απόκτηση της Μαριάννας Μπελιά (1998,1μ65), η οποία θα αγωνίζεται ως δεύτερο λίμπερο πίσω από την Πέννυ Ρόγκα.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή! Είναι τεράστια η χαρά που θα βρίσκομαι δίπλα σε τόσο καταξιωμένες αθλήτριες. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Καλμαζίδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Από πλευράς μου θα δώσω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και φυσικά εύχομαι να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία!", είπε από την πλευρά της η 25χρονη, η οποία πέρσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Θήρα, ενώ από το 2014 έως και το 2022 φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ