ΒΟΛΕΪ

Ο Μπάεφ επέστρεψε στον Ηρακλή

Ο Μπάεφ επέστρεψε στον Ηρακλή
Μπαεφ-Ηρα

Ο Θεόδωρος Μπάεφ γύρισε στον Ηρακλή ύστερα 3,5 χρόνια

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Ηρακλή είχαν προβληματίσει τους διοικούντες την ομάδα, οι οποίοι αναζητούσαν παίκτες για να βοηθήσουν το σύλλογο να ξεφύγει από την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτηκαν να καταφύγουν σε έναν παλιό γνώριμο, τον Θεόδωρο Μπάεφ, ο οποίος είχε αγωνιστεί για λογαριασμό του Ηρακλή από το 2001 έως το 2005. Αργότερα, ο γεννημένος στη Βουλγαρία πετοσφαιριστής πήγε στον Παναθηναϊκό για να ακολουθήσει μία μικρή περίοδος σε Κατάρ και Τουρκία.

Το απόγευμα ο 31χρονος ακραίος βρέθηκε στην Μίκρα, όπου γνωρίστηκε με τον Κώστα Αρσενιάδη και με τους νέους του συμπαίκτες. Στη συνέχεια, έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα που κατέκτησε μαζί της, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της περιόδου 2004-2005.

" Χαίρομαι που επέστρεψα στον Ηρακλή. Βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους. Με τους περισσότερους παίκτες, υπήρξαμε συμπαίκτες στο παρελθόν και η προσαρμογή μου θα είναι πιο εύκολη και γρήγορη. Στόχος μου να παίζω καλά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της", ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα άσου.

Στρίβας: "Να ταρακουνήσουμε την ομάδα"

Αναφερόμενος στην απόκτηση του Μπάεφ ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής, Δημήτρης Στρίβας, τόνισε ότι: "Μετά τις ήττες ντροπής από την Καλαμαριά και τη Λαμία πολλοί με ρώτησαν εάν θα επιβάλω πρόστιμο στην ομάδα. Νομίζω αυτή η ενέργεια δεν εξυπηρετεί πουθενά.

Το θέμα ήταν να ταρακουνήσουμε την ομάδα και όλοι μαζί οι παράγοντες του Ηρακλή αποφασίσαμε να βάλουμε περισσότερο ανταγωνισμό. Ομολογουμένως δεν έχουμε καταλάβει τι έγινε ακόμα, και για αυτό ακριβώς υπήρξε μία συνάντηση του προπονητή με τους παίκτες.

Η μεταγραφή του Μπάεφ έχει δικά μας στοιχεία. Είναι ένας παίκτης που μας γνωρίζει και τον γνωρίζουμε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και να ανεβάσει τον ανταγωνισμό στην ομάδα".












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ