Novibet Volley League: Την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί

Η Novibet Volley League με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι οι τρίτοι ημιτελικοί του πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Μίλων – ΠΑΟΚ θα γίνουν την Πέμπτη (02/04) λόγω της αναβολής εξαιτίας της κακοκαιρίας Erminio.
Η δράση στη Novibet Volley League αναβλήθηκε με απόφαση της ΕΣΑΠ μετά από ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Αθλητισμού. Οι δύο ημιτελικοί πρωταθλήματος θα διεξαχθούν την Πέμπτη (02/04).
Πρώτος χρονικά αυτός του Μίλωνα με τον ΠΑΟΚ στις 17:00 και μια ώρα αργότερα αρχίζει το Παναθηναϊκος – Ολυμπιακός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Novibet Volley League: “Μετά από συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία και το Υπουργείο Αθλητισμού, η ΕΣΑΠ αποφάσισε την αναβολή των τρίτων ημιτελικών των πλέι οφ της Volley League, λόγω της κακοκαιρίας Erminio και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται. Ήδη από τις 14:12 έχει εκδοθεί προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 από την Πολιτική Προστασία.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν, καιρού επιτρέποντος, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2026 ως εξής:
- Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Π.Α.Ο.Κ., στις 17:00
- Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ, στις 18:00
Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση“.