ΒΟΛΕΪ

Να “κλειδώσει” την πρόκριση στους “16” ο Ολυμπιακός

INTIME SPORTS

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ουγγαρία και είναι έτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση στους "16" του Challenge Cup, στη ρεβάνς με την Βάσας της Τετάρτη (16/12, 19:00)

Με τον “αέρα” της νίκης με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Βουδαπέστη ενόψει της ρεβάνς με την Βάσας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (16/12, 19:00).

Οι “ερυθρόλευκες” βρίσκονται στην Ουγγαρία με στόχο να υπερασπιστούν το σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι στο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση και θέλει να προσθέσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό της, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στο osfp.gr, ο κ. Κοβάτσεβιτς ανέφερε: “Σίγουρα έχουμε αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα μετά τη νίκη στο πρώτο ματς η οποία μπορεί να ήρθε εύκολα, αλλά αυτό συνέβη χάρη στην πολύ καλή μας απόδοση. Όπως είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, η Βάσας δεν είναι κακή ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ