ΒΟΛΕΪ

MVP της 15ης αγωνιστικής ο Πάβελ Ζαγκούμνι

ζαγκουμνι

Ο Πάβελ Ζαγκούμνι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών

Ο ίδιος πάντως έδειξε να ξαφνιάζεται από την προσωπική του διάκριση: ”
Αλήθεια; Είμαι πολύ χαρούμενος που σε ένα τόσο σημαντικό ματς αναδείχθηκα MVP. Για την ακρίβεια είμαι διπλά χαρούμενος που αυτή η διάκριση για μένα ήρθε σε ένα τόσο σημαντικό ματς, σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό“, τόνισε ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πολωνίας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, ενώ συμπλήρωσε για το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα του ντέρμπι:




Για μένα ήταν ένα κανονικό παιχνίδι και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός θα καταλαβαίνω ακόμη περισσότερο τη σημασία τέτοιων αγώνων. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω μπροστά σε κόσμο και νομίζω ότι σε κανέναν αθλητή δεν αρέσει να παίζει σε άδειες κερκίδες. Από κει και πέρα το μόνο που μπορούσα να καταλάβω από τα συνθήματα ήταν τα ονόματα των συμπαικτών μου και του Παναθηναϊκού“.



Τέλος, όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και το ματς με την Γιαστρζέμπσκι, ο Ζαγκούμνι τόνισε: ”
Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι αφού τίποτα δεν έχει κριθεί στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο ματς και το μυαλό μας είναι εκεί. Η Γιαστρζέμπσκι έχει βελτιωθεί αγωνιστικά και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς, αν δεν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε ένα σετ, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη για να είμαστε 100% σίγουροι ότι έχουμε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ