CEV CUP

Μίλων: Πρώτη δοκιμασία απέναντι στην Τσαντρούγκα για το CEV Cup

Μίλων: Πρώτη δοκιμασία απέναντι στην Τσαντρούγκα για το CEV Cup
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ / INTIME SPORTS

Το βράδυ της Τετάρτης (22/11, 20.00) ο Μίλων αντιμετωπίζει την Τσαντρούγκα στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το CEV Cup.

Έτοιμος για άλλη μία μεγάλη πρόκληση είναι ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων που την Τετάρτη (22/11/2023, 20.00) θα υποδεχτεί στο Κροίσος Πέρσης την αυστριακή SK Τσαντρούγκα Μπλέιμπουργκ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup.

Οι νεοσμυριώτες ζουν το όνειρο τους ταξιδεύοντας για πρώτη φορά στη φάση των «32» του CEV Cup πανηγυρίζοντας ήδη δύο νίκες στην προκριματική φάση.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Είμαστε έτοιμοι για μία ακόμα πρόκληση και μία γιορτή για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Μίλωνα. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις ώστε ο Μίλων να γίνει ένα ευρωπαϊκό κλαμπ και ο στόχος μας περνάει μέσα από αυτές τις δοκιμασίες. Είναι στα μέτρα μας η Μπλέινμπουργκ αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι εύκολη ομάδα.

Έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας και έχουμε αφήσει πίσω την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Πήγασο. Το παιχνίδι της Μπλέινμπουργκ στηρίζεται στον Κουβανό πασαδόρο Χούλιο Αλμπέρτο Γκόμεζ Γκάλβες που κάνει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Εχουμε τον Άγγελο αντίπαλο και πρέπει να βρούμε λύση όπως και για τον Ούγγρο ακραίο Κριστόφ Χόρβαθ που είναι ένας ολοκληρωμένος αθλητής. Οι πέντε παίκτες κάνουν τζαμπ σπιν σερβίς και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για δύο δύσκολα ματς στην προσπάθεια μας για πρόκριση. Είναι ένας αγώνας που προσφέρεται για τους φίλους του βόλεϊ ώστε να δει ξεχωριστό θέαμα".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS CEV CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ