ΒΟΛΕΪ

"Με αυτόν τον κόσμο δεν χάναμε"

"Με αυτόν τον κόσμο δεν χάναμε"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στις πρώτες τους δηλώσεις στάθηκαν στην παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε το PAOK Sports Arena με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Ανδρέου, να επισημαίνει ότι καμία ομάδα δεν θα μπορούσε να κερδίσει.

Μοναδικές στιγμές ζήσανε οι παίκτες του ΠΑΟΚ που πανηγύριζαν σαν παιδιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τόσο εκείνοι που κατακτούσαν τον πρώτο τους τίτλο, όσο και οι πιο χορτασμένοι απολάμβαναν τις στιγμές που ζούσαν.

Ο Γκόμεζ παραμέρισε την κούραση, τονίζοντας ότι η χαρά του από την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπερκαλύπτει τα πάντα: "Είναι πολύ η χαρά μου. Κουραστήκαμε πάρα πολύ όλοι μας, γιατί δώσαμε πολλά ματς μέσα σε λίγες μέρες, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος που ξεχνάω την κούραση και τη σκληρή δουλειά που κάναμε όλο τον χρόνο. Χαίρομαι γιατί είμαι ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν, αλλά ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε".

Από την πλευρά του ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος έπαιζε με ένα χέρι λόγω του τραυματισμού του, είπε: "Μίλησε η καρδιά μας. Αυτή το ήθελε και αυτή το πέτυχε". Ο πιο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Παντακίδης, υπογράμμισε: "Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τη διοίκησή μας. Είναι η σημερινή η πιο μεγάλη μέρα της ζωής μου".

Τέλος, ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου χαρακτήρισε "ντόπα" του ΠΑΟΚ τον κόσμο του: "Η ντόπα του κόσμου είναι ο κόσμος του. Με τέτοιο κόσμο κανείς δεν θα μπορούσε να μας κερδίσει σήμερα".

«Γράψαμε ιστορία…»

Απερίγραπτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά τη λήξη του τρίτου τελικού της Α1 βόλεϊ στο Παλατάκι. Ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι παίκτες του Δικεφάλου έγιναν ένα με τον κόσμο. Και στις λίγες δηλώσεις που πρόλαβαν να κάνουν είπαν τα εξής:

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Δεν μπορώ να βάλω τα συναισθήματά μου σε σειρά. Είναι πολλά αυτά που σκέφτομαι. Είναι πολύ μεγάλες στιγμές». Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κρατούσε αγκαλιά τον γιο του, ο οποίος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για να πάρει το φιλί του πατέρα του.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Πετύχαμε κάτι απίστευτο με μία ομάδα που δεν είχε πάρει ποτέ τίτλο κατακτήσαμε το νταμπλ». Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γκαράς, δήλωσε: «Γράψαμε ιστορία, αφού πήραμε το πρώτο νταμπλ. Αυτή η ομάδα έδειξε ότι έχει μεγάλη δύναμη. Πήραμε το Κύπελλο και το αφιέρωσα στην οικογένεια μου. Το Πρωτάθλημα το αφιερώνω στον κόσμο. Είναι απερίγραπτο αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο εδώ. Γεμίσαμε αυτό το γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ