CHALLENGE CUP

Μαρινάκης: "Συνεχίζουμε τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις Κυπέλλων και το μεγαλείο του συλλόγου"

CEV CHALLENGE CUP 2022-2023 /  /  -    (  / EUROKINISSI)
CEV CHALLENGE CUP 2022-2023 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο ΣΕΦ και αμέσως μετά μίλησε για την κατάκτηση του Challenge Cup από την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Μέλη απ' όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Challenge Cup από την ομάδα βόλεϊ ανδρών των ερυθρολευκων.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε θα μπορούσε να απουσιάζει αφού έχει αποδείξει την αγάπη του για το βόλεϊ. Αμέσως μετά το τέλος του τελικού μίλησε στην Cosmote TV για την επιτυχία των ερυθρόλευκων.

"Σήμερα έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό, Ευρώπη. Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι. Πανηγυρίζουμε για άλλη μια ευρωπαϊκή κατάκτηση κυπέλλου. Βλέπετε τι γίνεται στο ΣΕΦ. Αυτή είναι η εικόνα των νικητών. Από τη στιγμή που το βιώνεις εδώ μέσα νιώθεις ότι είσαι υποχρεωμένος να κερδίσεις, τις περισσότερες φορές κερδίζουμε.

Είναι μοναδικά συναισθήματα που μας έχει βοηθήσει ο Θεός να τα βιώνουμε μέσα στα γήπεδα που κερδίζει ο Ολυμπιακός. Εμείς συνεχίζουμε με αυτές τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις Κυπέλλων. Συνεχίζουμε τις νίκες και το μεγαλείο του συλλόγου" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: "Σίγουρα περιμένουμε και άλλα. Ακόμα είναι νωρίς. Περιμένουμε και άλλα, αλλά νιώθουμε νικητές. Σε λίγο καιρό θα το ξανασυζητήσουμε".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης δήλωσε: "Το μόνο που θα πω είναι, ότι θα συνεχίσουμε, όσο είμαστε σε αυτή τη θέση, να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού υπερήφανο, για τις ομάδες που έχει".

TAGS CHALLENGE CUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ